24. mai 2013

Sorry Helene Uri

Kjerringer....men eg giddar ikkje å lesa (høyra) ferdig Kjerringer. Her er det for mykje latin og for mange spesielle damer. Eller kanskje det er meg som ikkje skjønnar humoren. For det er slett ikkje sikkert at Kjerringer er ei dårleg bok, men boka passar ikkje for meg, og i alle fall ikkje no.

Så eg vel å avbryta lesinga. Eg orkar ikkje å trua meg sjølv til å lesa ferdig ei bok eg ikkje tykkjer om. Verda er full av bøker som ventar på å bli lest.

Neste lydbok for meg vert Flink pike av Gillian Flynn.

Ei heilt anna type kjerring.
7 kommentarer:

 1. Kunne plukke ut en gratis bok ( kun porto) av Bokklubben. Og Uri's bok var en. Men jeg valgte ikke den. Kan virke som et godt valg....

  SvarSlett
 2. Noen bøker treffer bare ikke. Gled deg til Flink pike, den var i alle fall veldig bra i papirutgave :)

  SvarSlett
 3. Alt treffer ikke alle. jeg likte Kjerringer veldig godt.. Ikke så veldig dyp, men veldig underholdende synes jeg.:)

  SvarSlett
 4. Slik er det. Folk er forskjellige, heldigvis. Eg har sett at det er mange som har likt Kjerringer. Eg prøvde , men gav opp.

  SvarSlett
 5. Det er ikke noe poeng i å fortsette lesingen hvis boken ikke faller i smak, synd med denne da - jeg la den til på leselisten for en stund siden og hadde egentlig litt høye forventninger til den. Blir spennende å se da, om jeg kommer til å like den :)

  SvarSlett
 6. Dumt den ikke falt i smak. Den er på leselisten min også. Jeg leste Honningtunger av Helene Uri og koste meg stort. Kjipt om ikke de andre bøkene hennes er like bra.

  SvarSlett
 7. Jeg syntes denne boka var dritmorsom! Og smart!

  SvarSlett