24. september 2013

Bøker på vent

Det er tysdag og boktema "Boken på vent" hos Beathes bokhylle. Igjen. Eg nyt nokre oppsparte fridagar heime og på hytta; dagen i dag har vore nytta til hagearbeid med bok på øyret. Eg lyttar til Duc Mai-The som les Kafka på stranden av Haruki Murakami. Opplesaren gjer ein formidabel jobb, han har fått meg til å surra rundt i Murakami-universet i dag, på ein måte.
Haustfloks og blå himmel
 Eg har mange bøker på vent. Så mange at eg ikkje heilt klarte å bestemma meg for kven av dei eg skulle presentera som dagens ventebok - så eg tok like godt eit bilete av ein del av bøkene i ventebunken min.


Som de ser er det litt av kvart å gleda seg til. Den neste lydboka vert truleg Hulemannen av Jørn Lier Horst. Neste e-Bok vert Før jeg brenner ned av Gaute Heivoll og neste papirbok vert kanskje Før jeg forlater deg av Alexandra Bockfeldt. Det gjeld å miksa rett når ein les fleire bøker på ein gong, elles vert det (enno meir) rot i hovudet mitt.

16 kommentarer:

 1. Jeg har mange bøker på vent jeg også, og vet ikke alltid hvilken jeg skal presentere heller, så skjønner det luksusproblemet:) Men vi får trøste oss med at vi ikke går tom for lesestoff:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tenk så skrekkeleg det hadde vore; å ikkje ha ei einaste bok på vent..!!

   Slett
 2. Det er ikke alltid like lett å velge hvilken bok som er neste ut, ofte er det så mye som frister. Fin bunke dette:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Faktisk ja, det er vanskeleg, - det kan ikkje gjerast så enkelt som at ein plukkar frå toppen og fortsetter nedover liksom - det kjem alltid nye bøker som snik seg inn.

   Slett
 3. Det var litt av en stabel du har liggende klar. Skulle jeg anbefalt en må det bli Jentene fra balletten, den er skikkelig creepy. Mitt forhold til Os Kommune og politimenn har ikke blitt gjenopprettet etter jeg leste denne boken :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oi, fristande å prioritera den då :)

   Slett
 4. Mye snaks å se frem til her, Berit.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jada, ingen fritidsproblem utover hausten, kan du sei :)

   Slett
 5. Velkjent syn - mange bøker på vent.... Og jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hva som blir neste når det er mange på vent. Men som regel løser det seg :)
  kos deg med bøkene, uansett hvem som blir først

  SvarSlett
  Svar
  1. Som Rufsetufsa seier over: Eit luksusproblem!

   Slett
 6. Jeg har også en slik ventestabel liggende, oppå stereoanlegget mitt. Det vil si, akkurat nå er den så høy at den er delt inn i to stabler så det ikke skal bli for tungt :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå ja, det er fleire stablar hos meg òg..

   Slett
 7. Jeg trodde det var mitt bilde! Har samme bunken sjøl, og samme problemet med å velge. Men koselig er det da!

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig, berre kos. Me har mange av dei same bøkene på vent, skjønnar eg.

   Slett
 8. Fin bunke med bøker! Alltid å morsomt å ha slike luksusproblemer, har det selv. Har fått så mye nytt og spennende i hus at det er vanskelig å velge:) Kos deg masse med bøkene!

  SvarSlett